Daha az acı

DIOnavi Full Arch DİJİTAL İMPLANTOLOJİ ile tam dişsizliğin 1 günde son bulması

Bu sayfayı DIOnavi teknolojisi kullanarak tam dişsiz hastalarımızı 1 günde dişlerine kavuşturmak için Full Arch yaptığımız implantlar için hazırlanmış olup diğer yerli ve ithal implantlarımız hakkında ayrıntılı bilgiyi kliniğimizi ziyaret ederek öğrenebilir ve tahmini ücretlerini İmplant Ücretleri sayfamızdan öğrenebilirsiniz.

DIOnavi ile zamandan tasarruf edin.

Öncesinde çektireceğiniz tomografi ve alınacak ölçüler ve ağız içi taramadan sonra hazırlanan Cerrahi rehber aracılığı ile aynı seans Dijital iş akışı sayesinde hazır geçici köprüleriniz takılır ve aynı dijital iş akışıyla 3 ay sonra kalıcı dişlerinize de kavuşmuş olursunuz.

DIOnavi.
Full Arch ürünleri ve bileşenleri
Geçici protez
Bu, dişlerin çiğneme işlevini eski haline getirmek için DIO Probo ile yapılan geçici bir protezdir.
DIOnavi. cerrahi rehber
İmplant cerrahisi için kılavuz sistem.
Aktif implant sistemi
Cerrahi rehber hazırlanırken kemiklerin durumuna göre yerleştirilmesi planlanan 4 veya 6 adet implant.
Multi-Ünit abutment sistemi
MultÜnit abutment sistemi, 4 veya 6 implantın üzerine implantasyondan hemen sonra cerrahi şablon ile beraber gelen DIOnavi Full Arch Solution’da oluşturulmuş olan vida tutuculu bir protezin implantların üzerine yerleştirilmesine olanak verir.
Geçici köprü
İmplantasyondan hemen sonra yerleştirilen acil protez. Geçici protez
Bu, dişlerin çiğneme işlevini eski haline getirmek için DIO Probo ile yapılan geçici bir protezdir.
Dişsiz hastalarda dişlerin fonksiyon ve estetiğini geri kazandıran Nihai restorasyon
DIOnavi Full Arch’ın son protezi, geçici köprüden başlayarak oklüzyon ve estetik için sürekli dikkate alınarak üretilmiştir.
Son protezin malzemesi ve şekli, restorasyon için mevcut olan boşluğa göre belirlenir.

Total protezlere göre DIOnavi. Full Arch sistemi yapılan implant üstü protezlerin avantajları;

  • Total protezler
  1. UnStable’dirler
    Yemek yerken veya konuşurken ağızda hareket ederler.
  2. Uygunsuzdur
    Ağız içinde yabancı cisim hissi yaratır ve ağzını rahatsız eder. Yönetmesi zordur.
  3. Yarı kalıcıdır.
    Zaman geçtikçe gevşer ve daha az kararlı hale gelir. Damaklarınızda ki kemik tamamen rezorbe olup gidene kadar sürekli besleme yaptırmak gerekir. Damaklarınız tamamen rezorbe olup gittikten sonra bir daha implant üstü sabit proteze dönmesi çok daha zor olur, hatta bazen imkansızlaşabilir de.
  • DIOnavi. Full Arch sistemi yapılan implant üstü protezler
  1. Stable’dirler.
    Kendi dişlerinizin yerini hiçbir zaman tutmasa da neredeyse onlar kadar güçlüdürler. Bu yüzden yemek yemek ve konuşmak için toal protezlere göre daha idealdir.
  2. Uygun
    Minimal implantlarla sabitlenir, nerdeyse dişleriniz kadar rahat ettirir.
  3. Kalıcı
    İlk zamanlar geçici dişler yapılmış olsa da zamanla kalıcı dişler iyi bir şekilde sabitlenir ve yemek yerken ve konuşurken total protezlere göre çok daha az kaygı hissedersiniz.

Daha iyi doğruluk ve kararlılık için DIOnavi. rehber sistemi kullanılabilir.

DIOnavi. Oklüzyon ve stres dağılımını hesaba katan yukarıdan aşağıya implant planlaması yoluyla implant yerleştirme doğruluğunu arttırmıştır. Anatomik yapıyı dikkate alan cerrahi kılavuz, güvenli implant yerleştirmeyi gerçekleştirebilir.

Tam Dijital sistem ile Yüksek Doğruluk.

Ağıziçi tarayıcı ve CBCT kullanarak ölçü almak hataları azaltabilir. Hasta ağzı, onlardan alınan verileri kullandığı için dakikalarca kontrol edilebilir.

Tam Arch tanıtım broşürleri için lütfen burayı ve burayı tıklayınız.

Bu şekilde tam dişsiz hastalarda 4 ya da 6 implant üzerine aynı seans cerrahi şablon kullanarak implant yerleştirilmesi ve üzerlerine aynı seans geçici dişlerin takılması ve tabi ki en az 3 ay sonra daimi zirkonyum dişlerin takılması toplamda tek çene için 4 implant(tercihen alt çene) ve/veya 6 implant(tercihen üst çene) üzerine yapılacak geçici protezlerle dahil kaç implant yapılırsa yapılsın tek çene 900.000 TL idir ve bu fiyata daimi zirkonyum protezler hariçtir, isterseniz daimi zirkonyum protezleri kendimiz daha uygun fiyata da yapabiliriz, isterseniz siz başka bi yerde de yaptırabilirsiniz.

Eğer beraberinde daimi zirkonyum protezlerin de bizzat DIO implant tarafından hazırlanmasını isterseniz(ki önerimiz bu şekilde olur) cerrahi şablon üzerine yapılacak geçici protezler ve bizzat DIO implant tarafından hazırlanan ve yapılan daimi zirkonyum protezler de dahil(kısaca her şey dahil) kaç implant yapılırsa yapılsın tek çene 2.000.000 TL. Yapılabilirse tek çene 8 hatta 9 implant yapılması tomografi ile planlanmaya çalışılmaktadır(ortalama tek çene 6 implant) ve bunun için ekstra bir fiyat farkı(fazladan konulan implantlar da dahil) alınmamaktadır.

Dişli hastalarda ise geçici ve kalıcı protezler hariç fakat cerrahi şablon dahil aynı çenedeki ilk DIO implant adeti 7.000 liradır. Dental Volumetrik Tomografi’yi Diş Hekimlerimizin önerisi doğrultusunda Ağız ve Diş Sağlığı Poliklinik’lerimizin dışında sistemlerimize uygun olan bir Görüntüleme Merkezinde siz kendiniz ücretini ekstra olarak oraya ödeyerek çektiriyorsunuz.

Yazının başında da dediğimiz gibi; Bu sayfayı DIOnavi teknolojisi kullanarak tam dişsiz hastalarımızı 1 günde dişlerine kavuşturmak için Full Arch yaptığımız implantlar için hazırlanmış olup diğer yerli ve ithal  diğer implantlarımız hakkında ayrıntılı bilgiyi kliniğimizi ziyaret ederek öğrenebilir ve tahmini ücretlerini İmplant Ücretleri sayfamızdan öğrenebilirsiniz.

Dental Volumetrik Tomografi’yi Diş Hekimlerimizin önerisi doğrultusunda Ağız ve Diş Sağlığı Poliklinik’lerimizin dışında sistemlerimize uygun olan bir Görüntüleme Merkezinde siz kendiniz ücretini ekstra olarak oraya ödeyerek çektiriyorsunuz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.