Tüm Diş Hekimlerimizin dikkatine; Profil, Biyografik bilgi, Yazarlar(emeği geçenler) sayfası, blog ve yazı sayfaları nasıl kullanılır?

Bilindiği gibi hazır bir şablon kullanırken ömür boyu lisans ücretini ödememize rağmen sitemizde profesyonel bir tasarım yerine tamamen kendi emeğimiz olan bir site olması için bu tasarımdan vazgeçip sitemiz kullanımında wordpress kullanmaya karar verdik ve sitemizde de eski tasarımda olduğu gibi birden fazla dil kullanalım istedik. Bu video wordpress kullanıcılarından daha çok sitemizi kullanacak hekim ve sitemizin kullanımında yetkilendirilecek kliniklerimize ait personellerin sitemizin kullanımı hakkında bilgi sahibi olması ve bu sayede birbirlerine yardımcı olmaları için hazırlanmıştır. Tüm hekimlerimiz lütfen videoyu ayrıntılı bir şekilde incelesin.

Profilinize girip Biyografik bilginizi bildiğiniz diller de yazmanız yeterli, her diş hekimimiz her dili bilmeyeceği için diş hekimimiz hangi dili biliyorsa sadece o dilde yazsanız yeterli.

Sitemizde subdomain ile kendinize ait bir web sitesi oluşturursanız o oluşturduğunuz web sitelerinde de aynı şeyi yapabilirsiniz.

Bütün diş hekimlerimizi şimdilik editör olarak sitemize ekliyoruz, Sayfalar Tüm sayfalar linkinde Türkçe olan sayfaların yanında dil bayraklarının hizasına bakarak o dilde bir sayfası olup olmadığına bakabilirsiniz, Kalem işareti varsa o sayfanın o dilde bir yazısı vardı, tıklayıp düzenleyebilirsiniz. “+” ikonu varsa o dilde bir sayfa yok anlamını taşıyabilir, o zaman o sayfayı oluşturabilirsiniz. Hangi hekim hangi dili biliyorsa o dilde bir sayfa oluşturabilir. Özellikle her dildeki Ana Sayfayı özenle yazarsanız sevinirim.

Blog — Yazılar sayfasında hiçbir yazı yazmayın, sadece o dilde bir başlık yazmanız yeterli, içerik girmeyiniz.

Yazarlarımız sayfası için de aynısı geçerli, hiçbir yazı yazmayın, sadece o dilde bir başlık yazmanız yeterli, içerik girmeyiniz ve fazlada sağ taraftaki Sayfa özellikleri kısmından “emeği geçenler sayfası” olarak seçmeniz gerekecektir.

Hekimlerimiz sayfasının Tükçe’sini sakın kurcalamazken diğer dillerde olan sayfaları her hekim hangi dili biliyorsa o sayfaya tüm hekimleri o dilde eklesin, çünkü her diş hekimi her dili bilmeyeceği için herkesin kendini eklemesi çok zor fakat her hekim birbirine yardımcı olabilir.

İletişim Formu sayfasında ise o dili bilen hekim kendisine vermiş olduğumuz @erdemazim.com.tr li Yandex Mail hesabı için mail adresini ve cep telefonunu verebilir, eğer Google Formlar gibi bir iletişim formu oluşturucuda kendiniz için o dilde bir iletişim formu oluşturdu iseniz bana kodları veriniz, ben o kodları o dilin İletişim Formu sayfasına eklerim ki o dilde yazı yazan hekim arkadaşımız o dilde iletişim kursun hastalarımızla.

Sitelerimiz sayfasını oluşturmayın hiçbir dilde, gerek yok. Eğer kendiniz için oluşturmuş sayfalar varsa bunu biografik bilgilerinizi yazacağınız sayfalarda belirtebilirsiniz.

Yazılar sayfalarında yazı yazarken istediğiniz dillerde istediğiniz Kategori ve Etiketleri oluşturabilir ya da o dilde yazılmış bir kategori ve etiket varsa onlardan bir ya da bir kaçını seçebilirsiniz.

Aşağıdaki resimdeki gördüğünüz gibi yazı ekleme sayfasında veya sayfa ekleme sayfasında editörün sağ tarafında sitenize eklediğiniz dilleri göreceksiniz. Burada ekleyeceğiniz yazının o dile ait başlığını girip kayıt ederek başlık çevirisini yapmış oluyorsunuz. Yazı içeriğinizde diğer dillerde çeviri olacak “+” ikonuna tıkladığınızda yeni bir yazı ekleme sayfası geliyor ve bu sayfada yazı o dile ait oluyor. Bu alandaki editöre yazının seçtiğiniz dildeki çevirisini girip kayıt edebilirsiniz.

polylang-eklenti-img4

 

Aynı şekilde kategori, etiket gibi alanların çevirilerini de yapabilirsiniz. Herkese kolay gelsin.

Eğer soracağınız bir şey varsa bu yazıya yorum yaparak istediğiniz soruyu sorabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.